Het vijfjarig bestaan van Dag & Dauw wordt feestelijk gevierd.
Het vijfjarig bestaan van Dag & Dauw wordt feestelijk gevierd. ((Foto: aangeleverd))

Feestelijke Dag & Dauw manifestatie

  BiB

ALKMAAR - In Alkmaar vindt 24 mei een grote manifestatie plaats georganiseerd door het projectteam van Dag & Dauw (culturele activiteiten voor en door senioren). Tijdens de manifestatie wordt het vijfjarig jubileum van Dag & Dauw gevierd met verschillende workshops en lezingen op het gebied van cultuur. Tevens vindt de beoordeling plaats van het project Dag & Dauw door een jury van de BNG Bank Lang Leve Kunst Prijs.

De culturele instellingen Artiance Centrum voor de Kunsten en Bibliotheek Kennemerwaard doen samen met de gemeente Alkmaar mee aan het programma Age Friendly Cultural Cities. In totaal dingen zes steden mee naar prijs voor het beste en meest duurzame initiatief op het gebied van ouderen en cultuurparticipatie, de BNG Bank Lang Leve Kunst Prijs.

Vijfjarig bestaan

Op 24 mei wordt ook het vijfjarig bestaan van Dag & Dauw gevierd. Vanaf 14.15 uur is er een feestelijk en openbaar programma in TAQA Theater De Vest. Voor € 2,50 staat een gezellige middag vol kunst en cultuur op het programma. De middag wordt afgesloten met een drankje, hapje en dansje. Het feest meevieren? Reserveren is gewenst en kan via de website www.dagendauwagenda.nl of telefonisch 072 – 540 4335.

Meer berichten