Gezelligheid kent geen tijd bij Victorie Plaza Bowlen & Kegelen.
Gezelligheid kent geen tijd bij Victorie Plaza Bowlen & Kegelen. ((Foto: (Photographer: Hans Timmermans)))
Bedrijf in Beeld

Zin in een sfeervol uitje?

  BiB

ALKMAAR - Het blijft leuk: een potje bowlen in goed gezelschap. Helemaal als je dat kunt doen in een bowling die qua entourage afwijkt van de gebaande paden.

Bij binnenkomst worden gasten onherroepelijk verrast door de kunstzinnige piano die in het oog springt en de variëteit van kunstwerken aan de muur. Een paar treetjes hoger bevindt zich de uit steigerhout opgetrokken bar van waaruit de zeven bowlingbanen goed in het vizier liggen. Voeg daar de open haard en het stijlvolle restaurant aan toe en je weet dat je gebeiteld zit!

Nanna Tuin vertelt waarom bowlen, kegelen of biljarten bij Victorie Plaza altijd een feestje is. "Qua inrichting hebben wij destijds gekozen voor een huiselijke, familiaire sfeer en daar zijn we heel goed in geslaagd. Onze gasten voelen zich thuis bij ons. De combinatie van sport en vertier draagt zeker bij aan de laagdrempeligheid die wij willen uitdragen."

Arrangementen

Onnodig te vermelden dat het vieren van welk feestje dan ook bij Victorie Plaza in goede handen is. Nanna: "We kunnen zowel kleine als grotere groepen voorzien van leuke arrangementen in combinatie met lekker eten. Denk aan gourmet, een rijk buffet of een 'aangekleed' kipsateetje. Desgewenst hosten we feesten op maat. Het is ons niet gauw te gek!"

De kids worden niet vergeten; je verjaardag op de bowling vieren is een echt partijtje. Een chips-arrangement met onbeperkt limonade, het arrangement in samenwerking met de McDonalds of gewoon enkel bowlen; keuze genoeg.

Victorie Plaza Bowlen en Kegelen is uitstekend bereikbaar en voorzien van een gezellig terras én gratis parkeermogelijkheden.

Zie ook: www.victorieplazabowlen.nl

Meer berichten