Proef de Hoef.
Proef de Hoef. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Proef de Hoef: heerlijk feestje!

  BiB

ALKMAAR - Wie van lekker houdt, zet zaterdag 29 juni met een dikke stift in zijn agenda. De winkeliers van winkelcentrum De Hoef maken er met 'Proef de Hoef' van 11.00 tot 16.00 uur een feestje van, want winkeliers hebben kraampjes met heerlijke hapjes en drankjes voor u klaar staan.

Vanaf deze week kunnen bezoekers sparen voor muntjes die ze tijdens 'Proef de Hoef' in kunnen leveren voor lekkers. Bij elke besteding van tien euro, krijgen klanten een muntje. Neem de kids gezellig mee, want ze vermaken zich prima! Zo kunnen ze op de foto met de sterren van Elsa, Frozen en Pikachu. Ook is er een ballonnenclown en zijn er diverse workshops waar kinderen aan deel kunnen nemen. Verder is er volop dans- en muziekentertainment.

Bioscoop

Zin om te kleuren en gratis naar de bioscoop te gaan? Doe dan mee aan de kleurwedstrijd. Haal de kleurplaat op in een van de winkels in de Hoef en lever hem in op zaterdag 29 juni tussen 11.00 en 16.00 uur bij Elsa, Olaf of Pikachu. Ook kan de kleurplaat tot en met 29 juni ingeleverd worden bij Tweewieler Centrum De Hoef of bij Bloemen speciaalzaak Groot in Groen. Maandag 1 juli wordt de winnaar bekendgemaakt op Facebook. De mooiste tekeningen worden beloond met een bioscoopkaartje.

Meer berichten