Bedrijf in Beeld

Pearle Opticiens Alkmaar de Hoef

  BiB

Alkmaar – In mei heeft winkelcentrum de Hoef er een nieuwe winkel bijgekregen. Pearle Opticiens heeft een winkel geopend aan de van Ostadelaan 272 in Alkmaar. Trotse eigenaar Michael van Kouwenhove is erg blij met deze prachtige winkel op een toplocatie in het gezellige de Hoef. Tijdens proef de Hoef kunt u gewoon binnenlopen voor een gratis ogentest. Indien nodig kunnen we meteen, of als het erg druk is even op afspraak, een uitgebreide oogmeting bij u verrichten. Dit is geheel kosteloos, voor meer informatie ga naar www.pearle.nl/oogmeting

Michael is al bijna 30 jaar werkzaam bij Pearle Opticiens. Naast de vestiging in Heiloo is de nieuwe winkel in de Hoef de tweede vestiging van Michael als franchisenemer. "We hebben een topteam met heel veel ervaring. Elke dag is er een gediplomeerde opticien en contactlensspecialist aanwezig in de winkel zodat iedereen vakkundig en vlot geholpen kan worden. Wij kunnen altijd scherpe prijzen en een goede collectie bieden. Of je nou op zoekt bent naar een voordelig of juist een design montuur, bij Pearle is altijd wel iets passends te vinden," vertelt Michael enthousiast.

De beste zorg voor je ogen

Al 60 jaar draait het bij Pearle om de beste zorg voor ieders ogen. "We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden naar huis gaat; met precies de juiste kijkoplossing." Het grote vaste klantenbestand laat wel zien dat het team er prima in slaagt hun klanten goed te adviseren.

Loop gerust eens binnen bij Pearle in winkelcentrum de Hoef voor een vakkundige oogmeting, service aan de bril of gewoon voor een kennismaking of een kopje koffie. Kom langs wanneer het jou uitkomt of maak alvast online een afspraak via www.pearle.nl.

Meer berichten