(Foto: Aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

De oplossing voor uw voet, knie, heup -en rugklachten

  BiB

REGIO SCHAGEN– RondOm Podotherapeuten is al enige tijd opnieuw werkzaam, dankzij nieuwe podotherapeut Ferdi van Hal, binnen de muren van Lijf & Visie Schagen. Sinds begin juni is de praktijk naar een nieuwe locatie (Piet Ottstraat 1) verhuist. Daar zullen opnieuw veel mensen met voet gerelateerde problemen met liefde geholpen worden. 

RondOm Podotherapeuten: slimme oplossingen voor problemen die veroorzaakt worden door een afwijkende stand van de voeten of verkeerd looppatroon.

Voeten uiterst belangrijk
Een goede voetstand is de basis om goed te bewegen en daarom erg belangrijk. We staan en lopen immers vrijwel de hele dag. "Als je 50 jaar bent, heb je al drie keer de wereld rondgelopen" vertelt Sofie Depondt, podotherapeut bij RondOm Podotherapeuten. Deze belasting wordt nog weleens onderschat en daarom is het geen wonder dat er veel mensen last hebben van voetklachten. Denk hierbij aan: vermoeide voeten, doorgezakte voeten, peesontstekingen, hielpijnen, of klachten en blessures in de knieën, heupen en rug.

De podotherapeut
Een podotherapeut is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke van een podotherapeut is dat deze altijd op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de beweeglijkheid, het looppatroon en daarbij worden naast de kennis en ervaring van de podotherapeut ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met u, kan worden gestart. 

Afspraak maken en website
Voor het maken van een afspraak of voor het verkrijgen van informatie, kan men iedere werkdag van 08.00 uur tot 17.00 uur het centrale telefoonnummer 088-1180500 bellen. Daarnaast kan men 24 uur per dag een afspraak maken via de webagenda, te vinden op www.rondompodotherapeuten.nl.

Schagen
Piet Ottstraat 1
1741 NW Schagen

Meer berichten