Geen botenparade, wel ‘A Stream of Rainbows’

Cultuur
Alkmaar Pride en Podium Victorie organiseren 'A Stream of Rainbows'
Alkmaar Pride en Podium Victorie organiseren 'A Stream of Rainbows' (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De botenparade van Alkmaar Pride zit er dit jaar niet in, maar samen met Podium Victorie wordt er toch een aantal evenementen georganiseerd waarbij acceptatie en persoonlijke vrijheid centraal staan. Het eerste feestje is ‘A Stream of Rainbows’. Kijkers kunnen 23 april tussen 19:45 en 22:00 uur kunnen via het Twitch kanaal van Podium Victorie of de website van Alkmaar Pride gratis de livestream vanuit huis bekijken en zelf een feestje vieren.

De avond wordt gehost door Janey Jacké, de runner up van Drag Race Holland seizoen 1 en een van de bekendste dragqueens van Nederland. Ze verscheen al op grote nationale en internationale stages en was jurylid in het tv programma All Together Now.

Paul Morris

Na het panel met diverse gastsprekers volgt er een sassy yet classy dragshow van Amy Astoria en Victoria Viper. Naast het verzorgen van prachtige shows, zet het duo zich in voor de acceptatie van de LHBTQ+ gemeenschap. De internationaal bekende zanger Paul Morris komt optreden. Hij verscheen in diverse Nederlandse TV programma’s, waaronder ‘DanceSing’ en trad op tijdens het slotfeest op de Dam van de Pride in 2019. De spetterende eindshow met hoge dosis entertainment wordt verzorgd worden door Totally, bekend van open minded feestjes op Milkshake en Amsterdam Pride. DJ Keta Minaj is tussen de optredens door ster-dj deze avond.

Digitale inloop vanaf 19:30, om 20:00 start ‘A Stream of Rainbows’ via Twitch: Twitch.tv/podiumvictorie en www.alkmaarpride.nl. Meld je alvast aan voor het Twitch kanaal van Podium Victorie en je krijgt een seintje als ze live gaan.