Campingdouche.
Campingdouche. ((Foto: aangeleverd))

'We gooien het dit jaar over een totaal andere boeg'

  Nieuws

ALKMAAR - Het kinderfestival De Hout op Stelten vindt zondag 26 mei voor de achtste keer plaats in de Alkmaarder Hout. De Hout op Stelten gooit het dit jaar over een totaal andere boeg. Het festivalveld wordt een grote gezellige familiecamping!

Kinderen kunnen op de camping van alles beleven. Bij het kampvuur zijn verschillende theater- en muziekvoorstellingen gegeven. Wat wordt het gezellig dit jaar bij Camping de Hout! Het festival begint om 13.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen en zoals altijd is de toegang gratis. De Hout op Stelten wordt speciaal georganiseerd voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. "We hebben daarom een alcoholvrij aanbod op het festival, ook voor de meegekomen volwassen bezoekers", meldt persvoorlichter Bert Louissen van Stichting Cultuurpark De Hout. Programmeur Beth van der Ham-Edwards is er ook dit keer in geslaagd een bijzonder festival neer te zetten. Zie: www.cultuurparkdehout.nl en de Facebook-pagina. De hele middag worden activiteiten aangeboden zoals tipi's bouwen, tent spelletjes en verf paradijs Kunstnest. En speciaal dit jaar de Campsite Bios en waterpret in de Camping Douche.

Kunstnest

In Kunstnest is werk te zien van kunstenares Jose Brugman (keramiek) Jose combineert keramiek graag met andere materialen en dan met name met hout. Hout en klei, allebei door de natuur gevormd en superleuk om de verbinding te laten zien. Daarnaast is er werk te zien van Fernanda Vasconscelos. Zij laat zich inspireren door haar Afrikaanse/Portugese roots waarin spiritualiteit, lot en fatalisme aanwezig zijn. Fernanda gaat een workshop geven voor kinderen met haar specialiteit portretten tekenen en schilderen.

Meer berichten