Prima generale met uitblinker Jahanbakhsh

  Nieuws
Grote uitblinker bij de Alkmaarders was  Alireza Jahanbakhsh. Kijk voor een fotoverslag op www.rodi.nl (Foto: Vincent de Vries/RM)
Grote uitblinker bij de Alkmaarders was Alireza Jahanbakhsh. Kijk voor een fotoverslag op www.rodi.nl (Foto: Vincent de Vries/RM) (rodi.nl)

ALKMAAR - De winst op Vitesse was een prima generale voor de bekerfinale tegen Feyenoord. In een zonovergoten Afas Stadion werden de Arnhemmers woensdagavond met 4-3 verslagen. Grote uitblinker bij de Alkmaarders was Alireza Jahanbakhsh. Hij scoorde drie keer en gaf ook nog de assist bij het doelpunt van Wout Weghorst.


"Het was een heerlijke wedstrijd", sprak Jahanbakhsh met glinsterende ogen in de mixed-zone met NH. "Het is ongelooflijk voor mij. Dit is de eerste hattrick in mijn carrière. We pakken drie punten en ik was belangrijk voor het team. Voor mij persoonlijk de perfecte wedstrijd. Ik heb mijn teamgenoten gevraagd om hun handtekening op de bal te zetten. Ik ga er een mooie plek voor vinden, naast de andere prijzen."
De Iraans international staat na zijn wervelende optreden bovenaan de topscorerslijst in de eredivisie met achttien doelpunten. "De kans dat hij gaat vertrekken is aanwezig, daar hoeven we niet moeilijk over te doen", is trainer John van den Brom realistisch. "Hij was subliem vanavond. Ik geniet al van Ali sinds ik hier ben. Maar er zal echt wel wat moeten gebeuren om hem weg te krijgen."

Meer berichten