Annemarie Otten wint loterij BEDE-VAART

  Nieuws
Winnaar Annemarie Otten (midden) met notaris Hans Erkamp en rechts directeur Lien Miedema. (Foto: aangeleverd)
Winnaar Annemarie Otten (midden) met notaris Hans Erkamp en rechts directeur Lien Miedema. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Annemarie Otten is donderdag 19 april de winnaar geworden van de trekking van loterij BEDE-VAART. Zij mag een kunstwerk naar keuze uit de collectie van Kunstuitleen Alkmaar mee naar huis nemen. Het lot in de vorm van een gesigneerde en genummerde zeefdruk van de Alkmaarse kunstenaar Anna Mul was op zich al een ‘prijswinner’.
De notaris trok ook nog het lot dat recht geeft op het hoofdsponsorschap. Zestien bedrijven dongen mee naar deze positie tijdens de buitententoonstelling. Bouwcenter RAB Alkmaar werd de winnaar en kan dan ook rekenen op naamsvermelding en een exclusieve rondleiding langs de expositie voor medewerkers of relaties. Daarnaast adopteert de hoofdsponsor automatisch een van de kunstwerken op het Bolwerk.

Bolwerk vol kunst

Dankzij dit particuliere en zakelijke enthousiasme beschikt Kunstuitleen Alkmaar nu – naast de subsidies van andere fondsen - over extra kapitaal van zo’n € 7.000 om het bolwerk in Alkmaar vol te zetten met bijzondere kunstwerken. Van 24 juni tot en met 9 september 2018 kan een ieder – kunstliefhebber of toevallige wandelaar - genieten van onder meer een slakkenhuisvormige kapel, een bijna drie meter hoog vrouwbeeld van cederhout en een Mickey Mouse die de zegen uitspreekt.

Meer berichten