BAK Reizen wint Bronzen Waaier 2017

  Nieuws
Burgemeester Bruinooge overhandigt de Bronzen Waaier aan Ruben en Olaf Bak van Bak Reizen. (Foto: Erik Boschman Fotografie)
Burgemeester Bruinooge overhandigt de Bronzen Waaier aan Ruben en Olaf Bak van Bak Reizen. (Foto: Erik Boschman Fotografie) (rodi.nl)

ALKMAAR - Burgmeester Piet Bruinooge reikte donderdagavond 19 april de Bronzen Waaier 2017 uit aan BAK Reizen uit Alkmaar. Olaf en Ruben Bak zijn daarmee de meest maatschappelijk betrokken Waaier-ondernemers van het afgelopen jaar.
Deze uitreiking vond plaats tijdens het jubileumfeest van De Waaier in de Grote Kerk van Alkmaar. Aanstormend maatschappelijk betrokken talent Marja Steensma-Rootjes van Fitland De Geus XL uit Broek op Langedijk, nam verrast De Bronzen Duim in ontvangst uit handen van burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Langedijk. De winnaars van beide prijzen hebben een voorbeeldrol op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Beide prijzen worden ieder jaar uitgereikt door Stichting De Waaier.
Sinds november 2009 levert BAK Reizen haar bijdrage aan maatschappelijke verbinding via De Waaier. Sinds die tijd werden 61 matches succesvol uitgevoerd met een totale waarde van 45.000 euro. BAK Reizen helpt maatschappelijke organisaties met haar corebusiness: het inzetten van bussen. Met chauffeur of zonder, met rolstoelen of zonder. Voor dagjes uit naar Egmond, naar een pretpark, of een dierentuin.
Marja Steensma Rootjes van Fitland XL De Geus Langedijk, was zichtbaar in haar nopjes met De Bronzen Duim, de prijs voor aanstormend maatschappelijk betrokken talent van De Waaier. In de vier jaren dat het sportbedrijf uit Langedijk Alkmaar actief is voor De Waaier, zijn 29 matches uitgevoerd met een waarde van € 10.000,-. Velen genoten van beschikbare zalen of een bowlinguitje.

Meer berichten