Gezondheidsbeurs bij Hortus Alkmaar en De OndernemersTuin

  Nieuws
Gezondheidsbeurs bij Hortus Alkmaar en De OndernemersTuin. (Foto: aangeleverd)
Gezondheidsbeurs bij Hortus Alkmaar en De OndernemersTuin. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Hortus Alkmaar en De OndernemersTuin houden zondag 10 juni een gezondheidsbeurs. Een twintigtal coaches en therapeuten geeft uitleg over hun werk, er zijn workshops, lezingen, proefbehandelingen en rondleidingen en er zijn kraampjes met gezonde en lekkere producten.
Op zoek naar een coach of therapeut? Bezoekers krijgen uitleg over onder meer diverse soorten massage, goed ademen, CBD-olie, kruiden, voetreflexologie, gezonde voeding, bowen techniek en cranio scraal therapie. In de bezoekerscentra van Hortus Alkmaar en van de OndernemersTuin zijn lezingen en workshops over veganistisch eten, medicinale cannabis, natuurgeneeskunde, energie vasthouden door loslaten, fermenteren en bewust yoga. In de tuin worden rondleidingen gegeven. Bij de verkoopstands zijn kruidenthee, essentiële oliën, honing, en zeewierproducten verkrijgbaar. Kinderen kunnen een speurtocht doen door de tuin.
Bezoekers betalen de normale entree (volwassenen € 4,50, kinderen van acht tot en met vijftien jaar € 2,25). Aan de workshops, lezingen en rondleidingen zijn geen extra kosten verbonden. Voor proefbehandelingen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Hortus en de OndernemersTuin zijn te vinden aan Berenkoog 37 en 35. Meer informatie via www.hortusalkmaar.nl.

Meer berichten