Voorjaarsmarkt op De Kleine Ark - Verkoop van zelfgemaakte producten

  Nieuws
Op de voorjaarsmarkt worden zelfgemaakte producten verkocht. (Foto: aangeleverd)
Op de voorjaarsmarkt worden zelfgemaakte producten verkocht. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OUDKARSPEL - In Oudkarspel vindt zaterdag 26 mei van 11.00 tot 16.00 uur een voorjaarsmarkt plaats op De Kleine Ark aan de Voorburggracht 449 te Oudkarspel. Het belooft een gezellige dag te worden met allerlei kinderactiviteiten als een springkussen, schminken en een rad van fortuin.
Op de markt wordt een verkoop gehouden van zelfgemaakte producten, keramische schalen, schilderijen, spulletjes van vilt, biologische groenten, planten en de overbekende zelfgebakken appeltaartjes. Dit alles onder genot van gezellige muziek en hopelijk mooi weer. De markt staat opgesteld in de siertuin van de boerderij van de stichting.

Kleinschalige stichting

De Kleine Ark is een woon- en leefgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en autisme. De kleine zelfstandige kleinschalige stichting beschikt over twee locaties; een mooie stolpboerderij aan de Voorburggracht in Oudkarspel en een herenhuis aan de Elzenlaan te Zuid-Scharwoude.
De Kleine Ark biedt haar bewoners onder andere een warme en hartelijke leef- en werksfeer, enthousiaste en deskundige medewerkers, diverse werkplaatsen voor bewoners en deelnemers, educatieve, sportieve en creatieve ontwikkelingsmogelijkheden, orthopedagogische- en therapeutische ondersteuning. Het is een organisatie met een eigen visie op zorg. Ontwikkeling, flexibiliteit en begrip vormen de basis. Een stichting die sinds 2002 zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en autisme. Ouders zijn sterk betrokken bij de zorg van hun kind en geven mede vorm aan het beleid van de organisatie. Inspiratie wordt onder meer geput uit de antroposofie. Een ritmisch dagprogramma, dagopening, weeksluiting en jaarfeesten geven het leven een duidelijke structuur.
Iedereen is welkom om eens langs te komen voor een rondleiding.

Meer berichten