Jan Terlouw eregast tijdens finale Energy Challenges

  Nieuws
Veertien basisscholen uit regio Alkmaar zijn sinds begin dit jaar actief bezig geweest met de Energy Challenges. (Foto: aangeleverd)
Veertien basisscholen uit regio Alkmaar zijn sinds begin dit jaar actief bezig geweest met de Energy Challenges. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEILOO - Veertien basisscholen uit regio Alkmaar zijn sinds begin dit jaar actief bezig geweest met de Energy Challenges. De leerlingen zijn middels de diverse challenges uitgedaagd en hebben ieder op eigen wijze campagne gevoerd voor energiebesparing en duurzaamheid op hun school en in hun omgeving. Tijdens de finale op donderdag 31 mei presenteren ruim driehonderd leerlingen uit de regio hun resultaten presenteren aan de jury én eregast Jan Terlouw. Welke school wint de Energy Award 2018 – 2018?
De finale is het slotstuk van het campagneseizoen van Energy Challenges. De jury (Stichting Energy Challenges) bepaalt wie er in de prijzen vallen voor de Energy Awardsr. Schrijver Jan Terlouw is initiatiefnemer van #Toekomststoel. Middels zijn boek ‘Het hebzuchtgas’ wijst de schrijver op de verantwoordelijkheid die de maatschappij moet nemen voor de klimaatverandering. Jan Terlouw zal tijdens de finale ook aanwezig zijn om te zien wat alle scholen de afgelopen maanden hebben gedaan. Welke school wint het VIP arrangement bij AZ?
De finale vindt plaats in de Cultuurkoepel Heiloo op donderdag 31 mei. Meer informatie via www.energychallenges.nl of neem direct contact op met projectleider Marije van de Stelt: marije.van.der.stelt@energychallenges.nl.

Meer berichten