Op zoek naar het grootste talent van Alkmaar

  Nieuws
Alkmaars Talent is dé talentenjacht van Alkmaar voor iedereen tussen zes en negentien jaar. (Foto: aangeleverd)
Alkmaars Talent is dé talentenjacht van Alkmaar voor iedereen tussen zes en negentien jaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Alle kinderen en jeugd uit Alkmaar en omstreken die goed zijn in dansen, zingen, acteren, muziek maken of een heel ander talent hebben kunnen dit jaar meedoen aan Alkmaars Talent. Alkmaars Talent is dé talentenjacht van Alkmaar voor iedereen tussen zes en negentien jaar.
Alkmaars Talent is al eerder georganiseerd, in 2014 en 2016. Wegens het grote succes komt er dit jaar een derde editie. Alkmaars Talent biedt jongeren op een laagdrempelige wijze een podium. Of deelnemers nu veel ervaring hebben of nog nooit op een podium gestaan hebben, dat maakt niks uit. De voorrondes vinden in september plaats in verschillende wijkcentra in Alkmaar. De uiteindelijke finale is eind november in Theater de Vest. De jury bestaat uit professionals uit het vak. Tommie Christiaan is tijdens de finale één van de juryleden. H ij is onder meer bekend van ‘The Passion 2018’, de musicals ‘Grease’ en ‘On Your Feet’ en van ‘Beste Zangers’.
Alkmaars Talent is voor iedereen uit Alkmaar en omstreken tussen zes tot en negentien jaar. Het is mogelijk om alleen mee te doen én het is mogelijk om met een groep van maximaal acht personen deel te nemen. Zingen, dansen, acteren, turnen, jongleren, rappen, alles mag. Aanmelden kan tot 20 augustus.
Kijk voor alle informatie en aanmelden op www.alkmaarstalent.nl.

Meer berichten