Estafette- en trimloop in Akersloot

  Nieuws
Estafette- en trimloop in Akersloot. (Foto: Martin de Haar)
Estafette- en trimloop in Akersloot. (Foto: Martin de Haar) (rodi.nl)

AKERSLOOT - De Akersloter Marathon Klub ( AMAK ) houdt zondag 1 juli de dertiende estafette- en trimloop. De estafetteloop staat open voor iedereen. Teams van atletiekverenigingen, bedrijfsteams, gelegenheidsteams, familieteams en gemengde teams mogen meedoen. Individuele lopers kunnen meedoen aan de trimloop.
De voorinschrijving (alleen voor de estafetteloop) is inmiddels geopend. Voor de snelste estafetteteams per categorie zijn er prijzen beschikbaar. Er kunnen teams van vierlopers meedoen. Zij leggen na elkaar een parcours af van 5,4 km. Na aankomst van de vierde loper, loopt het hele team gezamenlijk nog een extra ronde van 3,5 km. De finishtijd van de derde loper geldt vervolgens als de totaaltijd van het team.
Het is ook mogelijk om als individuele loper mee te doen aan het evenement. De start van de teams is om 10.30 uur, voor de individuele lopers is dat om 10.35 uur. Start en finishlocatie is handbalvereniging Meervogels in Akersloot. Kleed- en douche gelegenheid is aanwezig. Het parcours loopt over verharde en onverharde paden.
Meer informatie en inschrijven (alleen voor de estafetteloop ) via www.amak.nu.

Meer berichten