Regionaal talent in nieuwe Nederlandse serie

  Nieuws

ALKMAAR - Al twee jaar lang wordt er hard gewerkt aan een nieuwe Nederlandse serie, in samenwerking met de ontdekkingsreis plusgroep, de kinder-talenten club in Langedijk. Kinderen komen onder meer uit Langedijk, Alkmaar en Schagen. Naast de wekelijkse trainingssessies krijgen de kinderen nu de kans om te schitteren in een heuse serie. Deze serie draait exclusief in Vue cinémas Alkmaar. Na de grote bioscoop premières zullen alle afleveringen uitgebracht worden op het YouTube-channel van Workshop De Ontdekkingsreis. De hoofdrollen in deze serie worden gedragen door Melle Lingerak (Schagerbrug) en Tess de Groote (Heerhugowaard).

In de realistische-dramaserie krijgen kijkers een inkijkje in het leven van tieners: Emma (13) en Max (16). Door een onverwachte situatie komt het gezin voor zeer grote uitdagingen te staan. Het doel van deze serie is entertainen, maar tegelijkertijd zal het een herkenning zijn voor gezinnen die zich in soortgelijke situaties bevinden, pubers die niet door één deur kunnen met (een van) hun ouders en nog vele andere scenario's.
De eerste aflevering duurt ruim anderhalf uur en gaat 10 juli om 18.30 uur in première. Reserveren via hardhout@deplusgroep.nl.

Meer berichten