Seafit kijkt terug op succesvol jaar

  Nieuws
Rob en Elles van der Valk. (Foto: Vincent de Vries/RM)
Rob en Elles van der Valk. (Foto: Vincent de Vries/RM) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Dik tevreden en stiekem best een beetje trots. Dit goede gevoel overheerst bij Rob van der Valk als hij terugblikt op het afgelopen jaar van Seafit. Het full-servicebedrijf voor boot refit en reparatie heeft sinds de zomer 2017 al heel wat mensen zorgeloos laten genieten op het water.
"We zijn nu een jaar aan de gang en de hebben volop werk, dus dat gaat hartstikke goed", zegt eigenaar Rob. "Voor onderhoud of reparatie aan de (buitenboord) motor, bij polyesterschade of andere bootgerelateerde zaken zijn klanten uit heel Noord-Holland bij Seafit aan het juiste adres. In onze werkplaats aan de Celsiusstraat 22 werken we met de modernste apparatuur aan alle soorten boten om elk probleem op te kunnen lossen."

Specialistisch werk

Seafit heeft door de grote vraag de schadeafdeling uitgebreid. "Wanneer booteigenaren met hun polyester vaartuig ergens tegenaan botsen, ontstaan vaak kleine schades. Veel eigenaren stellen het herstel uit of laten het probleem door een 'doe-het-zelver' oplossen. Met alle gevolgen van dien, want het is zeer specialistisch werk. Wanneer de schade niet goed wordt hersteld, wordt het laminaat eronder vochtig. De schade wordt dan snel groter en kostbaarder om te herstellen. Het is dus van belang er op tijd bij te zijn. De meeste booteigenaren zijn all-risk verzekerd, dus het herstel kost veelal niets. We regelen al het verzekeringswerk en hebben contact met de experts. Tel daar onze haal- en brengservice bij op en we kunnen onze klanten volledig ontzorgen."
Weekend

Seafit heeft een winterstalling en een mobiele service. Zij helpen iedereen uit de brand die lekker wil varen, maar door een storing niet het water op kan. Verder zijn ze gespecialiseerd in antifouling, inkoop en verkoop van boten en sloepen en kunnen we diverse accessoires inbouwen, zoals navigatie, audio-apparatuur of een boegschroef. Het poetsen en polijsten van de boten, behoort ook tot de mogelijkheden.
Wie zonder problemen op het water wil genieten kiest voor Seafit!
Meer weten? Kijk op www.seafit.nl, mail info@seafit.nl of bel 072-2340004.

Meer berichten