Niet suf, maar écht mooi en goedkoop - Tweedehands en vintage kleding van ReShare

  Nieuws
Tweedehands en vintage kleding van ReShare. (Foto: aangeleverd)
Tweedehands en vintage kleding van ReShare. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - De ReShare Store, aan de Achterstraat 36, is dé plek om mooie en betaalbare kleding te scoren. De eigentijdse, frisse tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils verkoopt kwalitatieve tweedehands en vintage kleding voor een kleine prijs aan mensen die weinig te besteden hebben, maar ook aan mensen die tweedehands kopen uit milieuoverwegingen of omdat ze iets unieks willen.
Met de opbrengst van de ReShare Store kan het Leger des Heils mooie dingen doen. Zo komt het geld bijvoorbeeld ten goede aan de opvang van tienermoeders, jeugdzorg en arbeidsre-integratie. Daarbij is de winkel ook lokaal betrokken. Joanne Havenaar, Floormanager van ReShare Store Alkmaar: “We hebben onlangs zeventig cadeaubonnen weggegeven aan jeugdhulporganisatie Parlan, waarmee ze kinderen die bij hen verblijven en het écht nodig hebben een nieuwe garderobe kunnen geven. Zo kunnen we als ReShare Store dus echt iets betekenen in Alkmaar.”
De ReShare Store in Alkmaar is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens openingstijden kunnen bezoekers ook hun oude kleding doneren. Kijk voor meer informatie over de ReShare Store op www.resharestore.nl.

Meer berichten