Cast 'Het Mysterie van Alkmaar' bekend - Maartje van de Wetering, Cees Geel en Laetitia Gerards vertolken hoofdrol

  Nieuws
Actrice Maartje van de Wetering speelt de hoofdrol in 'Het Mysterie van Alkmaar'. (aangeleverde foto)
Actrice Maartje van de Wetering speelt de hoofdrol in 'Het Mysterie van Alkmaar'. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

ALKMAAR - De Grote Kerk van Alkmaar bestaat dit jaar 500 jaar en om dat te vieren, produceert TAQA Theater De Vest de spectaculaire familievoorstelling 'Het Mysterie van Alkmaar' voor iedereen van 8 tot 88 jaar. Exclusief te zien in de monumentale kerk.
De hoofdrollen in 'Het Mysterie van Alkmaar' worden vertolkt door actrice Maartje van de Wetering (winnares van het tv-programma 'Maestro') en acteurs Cees Geel (winnaar van een Gouden Kalf voor zijn rol in de film 'Simon') en Pepijn Schoneveld (onder meer bekend van 'Gooische Vrouwen'). Sopraan Laetitia Gerards, die de Concertgebouw Young Talent Award in de wacht sleepte, zal het publiek betoveren met haar prachtige stem. Samen nemen de acteurs een compleet symfonieorkest mee op hun avontuur langs de verborgen plekken van de kerk.

Unieke belevenis

'Het Mysterie van Alkmaar' is een sensationele ontmoeting met klassieke muziek en de geheimen van vijf eeuwen Grote Kerk Alkmaar. Een unieke belevenis voor jong en oud! Het concept is ontwikkeld door Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch van De Orkestkeuken. Lucas de Waard schrijft het script en Geert Lageveen tekent voor de regie. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Fonds 21, Victorie Fonds en Hofsteestichting.
'Het Mysterie van Alkmaar' speelt op de zondagen 11, 18 en 25 november. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.taqatheaterdevest.nl.

Meer berichten