Pure optredens in het groen - Podium onder de Boom Festival in Alkmaars Stadspark

  Nieuws
Podium onder de Boom: genieten van de lekkerste muziek onder de prachtige bomen in Cultuurpark de Hout. (aangeleverde foto)
Podium onder de Boom: genieten van de lekkerste muziek onder de prachtige bomen in Cultuurpark de Hout. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

ALKMAAR - Ook zo'n zin om te hoppen door het stadspark van Alkmaar, met onder de prachtige bomen bijzondere optredens! Podium onder de Boom Festival staat bekend om zijn puurheid, openheid en interactie. Het gratis festival brengt een mix van optredens door professionele, ambitieuze artiesten uit de regio en het land. Het decor zijn de prachtige bomen in de Hout. Door deze setting ontstaan er optredens met contact, spontaanheid en openheid die bij zowel artiest als festivalbezoeker is te voelen.
Bezoekers kunnen van artiest naar artiest hoppen om bij diverse bomen verschillende optredens te beleven. De grote oude plataan is de plek voor de poëtische pop van Iris Penning, onder de zilverlinde staat de Alkmaarse band Dress Up Dolls en onder de eik kan gedanst worden met The Howlin. De kleinste festivalbezoeker heeft een eigen boom met onder meer de sprookjesvoorstelling 'Een modern sneeuwwitje' van Tragos producties, muziek luisteren en kunst maken bij het mobiele atelier. Verder is er onder meer straattheater, massage, een gezellige markt, foodtrucks, kaart lezen en nog veel meer… De combinatie van natuur, cultuur en interactie maken dit festival bijzonder!
Podium onder de Boom wordt organiseert door stichting Binnenstebuiten in samenwerking met Chaos Producties. Stichting Cultuurpark de Hout biedt ondersteuning. Mis het niet, zondag 29 juli van 13.00 tot 19.00 uur in Cultuurpark de Hout in Alkmaar.
Kijk ook eens op www.podiumonderdeboom.nl.

Meer berichten