Optredens Oude Kwekerij

  Nieuws
Mijke Dhondt treedt zondag 26 augustus op tijdens het Open Podium in de Oude Kwekerij. (Foto: aangeleverd)
Mijke Dhondt treedt zondag 26 augustus op tijdens het Open Podium in de Oude Kwekerij. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Openluchttheater De Oude Kwekerij vormt zondag 26 augustus om 14.00 uur het decor voor het vijfde open podium. De optredende artiesten zijn duo No Limits, P.P.P., Guido Lamm en Erna Res, en Mijke Dhondt.
No Limits debuteert en speelt instrumentale muziek met Peter Wisseling op de bas en Gerard Biersteker op gitaar. Zij spelen vooral eigen muziek. P.P.P. zijn singer-songwriters die lekker samenspelen en zingen. Ze spelen eigen nummers en covers. Guido Lamm en Erna Res zingen Liedjes die er toe doen. Mijke Dhondt besluit het Open Podium. Zij zingt en begeleidt zich zelf op haar gitaar. Mijke won vorig jaar de finale van de Alkmaarse talentenwedstrijd Just Sing 2017 en is de 'Stem van Alkmaar 2017'.
Het openluchttheater ligt in het Alkmaarse Park De Oude Kwekerij aan de Jan van Scorelkade 6, tussen de woonwijken Bergerhof en Bergermeer. De entree is gratis. Wel wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten. Bij slecht weer wordt het programma verplaatst naar een tent bij het theater. In de Villa, de kantine van het park, kunnen bezoekers een drankje nuttigen.

Meer berichten