Zomermarkt Hospice

  Nieuws
Zomermarkt Hospice. (Foto: aangeleverd)
Zomermarkt Hospice. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Hospice Alkmaar aan Blanckerhofweg 13 houdt zaterdag 25 augustus van 9.30 tot 15.00 uur weer de traditionele zomermarkt. Het evenement wordt voor de twaalfde keer gehouden. De opbrengst in zijn geheel ten goede aan het Hospice in Alkmaar en ‘t Huis Lioba in Egmond-Binnen.
Hospice Alkmaar is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Alkmaar en wijde omgeving. Ooit begonnen in 2001 in het voormalige verzorgingstehuis Westerlicht en na de start in 2006 in de huidige locatie aan de Blanckerhofweg 13 is het Hospice uitgegroeid tot een warm en gastvrij waar ongeneeslijk zieke mensen hun laatste levensfase kunnen doorbrengen.
De opbrengst van de zomermarkt komt ten goede aan de gasten die in het Hospice verblijven. De markt is onder leiding van marktmeester Siem van Langen uitgegroeid tot een professionele zomermarkt met fraai ingerichte kramen. Nieuw bij de twaalfde editie is de oliebollenkraam. Naast de vele stalletjes met allerlei voorwerpen zoals snuisterijen, kleding en schoeisel is er de speciale, professionele bloemen- en boekettenhoek. Spullen inleveren kan tot 22 augustus.

Meer berichten