Zuidschermer maakt zich klaar voor kermis

  Nieuws
Het gaat er fanatiek aan toe tijdens de Kermisspelen op de Zuidervaart. (Foto: aangeleverd)
Het gaat er fanatiek aan toe tijdens de Kermisspelen op de Zuidervaart. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ZUIDSCHERMER - De inwoners van Zuidschermer en omstreken vieren van vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 augustus feest tijdens hun jaarlijkse kermis. Diverse verenigingen uit het dorp zijn, in samenwerking met café 't Torenerf, al weken volop bezig met de voorbereidingen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud.


Eén van de hoogtepunten van deze kermis zijn de Kermisspelen die zondag 19 augustus over de Zuidervaart worden gehouden onder leiding van carnavalsstichting De Batavieren. Al negentien teams hebben zich opgegeven en gaan met elkaar de strijd aan op en langs het water aan de Zuidervaart. De teams bestaan uit minimaal acht deelnemers en een coach. Het wordt een volle boel aan de vaart! Om 13.30 uur wordt op feestelijke wijze het startschot gegeven en rond 17.30 uur vindt de uitreiking plaatst op het plein bij café 't Torenerf. Wie wint dit jaar de felbegeerde eerste prijs?
's Avonds maken de mannen van de band DIS het feest van de zondag af met hun populaire hits. Als dat geen feest wordt! Meer informatie en het volledige kermisprogramma is te vinden op www.zuidschermer.com.

Meer berichten