Mag ik deze dans?

  Nieuws

HEILOO - Willibrordus Draait ANDERS Door organiseert zaterdagmiddag 15 september in samenwerking met Stichting Trefpunt Heiloo een dansmiddag voor oud en jong, dus voor iedereen die met de voetjes van de vloer wil. Iedereen is van harte welkom tussen 15.00 en 18.00 uur in De Strandwal op landgoed Willibrordus in Heiloo. Toegang is gratis. Van tevoren opgeven is niet nodig.
Henk Vasbinder begeleidt de middag met live muziek. Hij is docent keyboard en treedt al sinds zijn vijftiende op in heel Nederland. Eerst met een top 40-band, daarna met een duo en tegenwoordig als one manband. Hij heeft een allround repertoire, van achtergrond- tot dansmuziek, Nederlands- en Engelstalige muziek. Met veel enthousiasme krijgt hij de voetjes van de vloer.
De middag is bedoeld voor oud èn jong en dansen is geen must. Beleef de muziek van vroeger en ga terug naar de sfeer van toen. Mooi om dit te delen met anderen. Kom gerust alleen, er zijn danspartners beschikbaar. Stijldansen, vrij dansen, niet dansen, alles mag.
Vervoer nodig? De Trefpunt Express is tegen een kleine vergoeding te reserveren voor op- en afhalen. Hiervoor kan men contact opnemen met het Trefpunt (072 533 1297).

Meer berichten