'Theater van de Dag' in historische setting

  Nieuws
De Theaterbende zet in 24 uur een complete voorstelling in elkaar. (Foto: aangeleverd)
De Theaterbende zet in 24 uur een complete voorstelling in elkaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEILOO - In vroeger tijden speelde een groot deel van het sociale leven van Heiloo zich af in de 'comédie' op landgoed Nijenburg, met bijeenkomsten van culturele verenigingen en (toneel)voorstellingen. Deze zomer herleven oude tijden in het historische openluchttheatertje! In augustus en september kan men hier een aantal zondagmiddagen komen genieten van theatervoorstellingen, cabaret en licht-klassieke muziek.
Tijdens het eerste weekend van september gaan spelers van Theaterbende Heiloo de uitdaging met de klok aan: in 24 uur zetten zij een theatervoorstelling in elkaar! Het resultaat kan zondag 2 september van 15.00 tot 17.00 uur bekeken worden in de comédie op landgoed Nijenburg. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.nm.nl/comedie. Na afloop gaan de artiesten met de pet rond voor een vrijwillige bijdrage, zorg dus voor wat contant geld!
Er is geen tribune; neem zelf een kleedje, kussentje of laag stoeltje mee om op te zitten. Bij erg slecht weer wordt de voorstelling een week opgeschoven. Check kort van tevoren de website van Natuurmonumenten nog even!
Theaterbende Heiloo Theaterbende Heiloo is de theaterwerkplaats voor alle leeftijden. Hun missie is kinderen en jongeren uit Heiloo en omstreken een podium te bieden om zich te bekwamen in alle vormen van theater.

Meer berichten