'We zijn er klaar voor' - Introductieweek voor nieuwe Alkmaarse studenten

  Nieuws
De 'nullen' zijn klaar voor een spectaculaire feestweek, voorafgaand aan hun studio aan Hogeschool Inholland Alkmaar. (Foto: aangeleverd)
De 'nullen' zijn klaar voor een spectaculaire feestweek, voorafgaand aan hun studio aan Hogeschool Inholland Alkmaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Bijna 150 eerstejaars studenten nemen deel aan de InAlkmaarIntro 2018. De Alkmaarse studentenvereniging Omnivas zorgt ervoor dat de 'nullen' een geweldige start van hun opleiding krijgen.
De InAlkmaarIntro 2018 wordt georganiseerd van maandag 27 tot en met donderdagmiddag 30 augustus bij Hogeschool Inholland Alkmaar. Tijdens de introductie leren de nieuwe studenten tijdens allerlei activiteiten de hogeschool kennen, de stad Alkmaar en natuurlijk hun medestudenten. Het thema dit jaar is 'Een groot geheim'. Het is een bont verkleed gezelschap. Kroegentocht, dispuutspelen, barbecue, karaoke, speurtochten door het nieuwe gebouw van de hogeschool en een eindfeest zijn de ingrediënten van de intro deze week. Maandag 3 september start het studiejaar voor alle Alkmaarse studenten. Naast de introweek organiseren de dertien Alkmaarse opleidingen ook nog eigen introductiebijeenkomsten en -activiteiten.
Meer weten? Kijk op de Facebookpagina van Omnivas, www.omnivas.nl, www.inalkmaarintro.nl en het Instagramaccount van Inholland Alkmaar.

Meer berichten