'Hier wil je toch nooit meer weg?' - Organisatie Culinair Plaza kijkt terug op geslaagd weekend

  Nieuws
Organisatie Culinair Plaza kijkt terug op geslaagd weekend. (Foto: Ed van de Pol)
Organisatie Culinair Plaza kijkt terug op geslaagd weekend. (Foto: Ed van de Pol) (rodi.nl)

ALKMAAR - Het was spannend om na 26 jaar te verhuizen van het Waagplein naar de Hout, maar de organiserende Junior Chamber International (JCI) kijkt terug op een geslaagd weekend Alkmaar Culinair Plaza.


"We hebben ontzettend veel complimenten gekregen", zegt Marco Kramer van JCI, de organisatie van het culinaire festijn. "Door de vlonders, de stijlvolle tenten voor de ondernemers en een overkoepelende skylounge, zag het er fraai uit. Het weer zat natuurlijk mee, dat helpt. Zo werd het een prachtig weekend. Het Waagplein was altijd onze thuisbasis, maar ik ben ontzettend vaak aangesproken over deze nieuwe plek in het groen. 'Hier wil je toch nooit meer weg?' heb ik regelmatig gehoord. Over het hele weekend bezochten zes- à zevenduizend bezoekers Culinair Plaza, ongeveer evenveel als vorig jaar. Daar zijn we erg tevreden mee en volgend jaar zal de bekendheid van deze locatie alleen maar toenemen."

Netjes opleveren


Maandag en dinsdag werd het festivalterrein helemaal opgeruimd om het park weer netjes op te leveren. Het evenement wordt nog geëvalueerd, maar Kramer verwacht ook volgend jaar ACP in de Hout te organiseren. "Nagenoeg alles verliep goed, al zijn er altijd wat verbeterpuntjes. De ondernemers zijn ook enthousiast, want er is hier gewoon veel meer ruimte dan op het Waagplein. Sommigen zegden nu al toe volgend jaar weer van de partij te zijn. We kijken echt terug op een geslaagd weekend."

Meer berichten