Kennismaken met Rutgers Hoortechniek en Oticon

  Nieuws

               ADVERTORIAL
ALKMAAR - Maak kennis met een kleine hoorcomputer met groot resultaat. Maak 3 oktober vanaf 18:30 uur kennis met Rutgers Hoortechniek en Oticon in het AFAS stadion in Alkmaar.
Het verstaan van meerdere sprekers in een rumoerige omgeving is al decennia één van de grootste uitdagingen voor slechthorenden en hun audiciens. De technologie in de wereld van hoortoestellen staat gelukkig niet stil. Recentelijk is een baanbrekende oplossing op de markt gekomen die een enorme verandering in de hoorzorg teweeg brengt. Als de hersenen niet de juiste geluiden ontvangen om mee te werken, vergt betekenis creëren zeer veel inspanning. BrainHearing™ geeft de hersenen toegang tot het volledige geluidsbeeld zodat ze zich op de meest relevante geluidsbronnen kunnen concentreren. Bij BrainHearing™ draait het niet alleen om technologie of productkenmerken. Het draait om het fundamentele begrip van de werking van ons gehoor – en hoe het brein geluid begrijpelijk maakt.

Positief
Deze nieuwe technologie heeft de kracht om het hele geluidslandschap te analyseren en onderscheid te maken tussen spraak en lawaai. Door snel en nauwkeurig storend lawaai te reduceren, geeft het een natuurlijke 360º geluidsomgeving waar u uw focus kunt verleggen wanneer u maar wilt. Inmiddels maakt een aantal mensen reeds gebruik van deze nieuwe techniek, en de reacties zijn positief.
Rutgers Hoortechniek en Oticon vertellen u met genoegen meer over de mogelijkheden tijdens een informatieve en compleet verzorgde avond. U bent van harte uitgenodigd op 3 oktober 2018 in het AFAS-stadion te Alkmaar. Geïnteresseerd? Meld u snel aan! Dit is kosteloos en kunt u doen in één van onze filialen of via www.rutgershoortechniek.nl/event

Meer berichten