De Lofstem & Skotwal in concert

  Nieuws
De Lofstem op de achtergrond en de bandleden van Skotwal daarvoor; een imposant gezicht. (Foto: aangeleverd)
De Lofstem op de achtergrond en de bandleden van Skotwal daarvoor; een imposant gezicht. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEILOO - Het gezamenlijk concert van mannenkoor De Lofstem en de band Skotwal, zaterdag 6 oktober in de Cultuurkoepel Heiloo, belooft een geweldig spektakel te worden.
Het Langedijker mannenkoor De Lofstem zingt hedendaagse muziek, zoals 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij en Top 2000-klassiekers als 'Bohemian Rhapsody' (Freddie Mercury), 'Ben' (Michael Jackson) en 'Avond' (Boudewijn de Groot). 'Driemansduo' Skotwal, bestaande uit de broers Theo en Wigert Dronkert en Theo de Jong, zingt gospels en Amerikaanse countrysongs vertaald naar het West-Fries. In de Cultuurkoepel brengen ze liedjes uit hun eigen repertoire, waaronder 'Kattekwaad' en 'Ik ben weer bloid'. Gezamenlijk brengen beide gezelschappen het nummer 'Te werk' ten gehore. Het geheel staat onder leiding van Aldert Fuldner, die alle muziekstukken bewerkte voor een vierstemmige uitvoering; Arthur Postma bespeelt de vleugel.
De Cultuurkoepel is te vinden aan de Kennemerstraatweg 464 in Heiloo. Aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl, www.lofstem.nl en aan de zaal.

Meer berichten