Gezinnen met (beginnende) Pubers

  Nieuws

DE RIJP - Bibliotheek Kennemerwaard locatie De Rijp organiseert in de maand oktober activiteiten rondom het thema ‘Gezinnen met (beginnende) Pubers’. Het team van Bibliotheek De Rijp heeft de koppen bij elkaar gestoken om een aantal veelzijdige activiteiten te bedenken met als resultaat: (Media)Wijs in De Rijp! Uiteenlopend van een workshop Mini-drone vliegen tot aan een informatieavond over het puberbrein.
Alle activiteiten die georganiseerd worden, passen bij het thema ‘Gezinnen met (beginnende) Pubers. Zo kunnen kinderen van acht tot en met dertien jaar iedere donderdagmiddag in oktober een Stopmotion film komen maken. Timo Verbruggen, de bekende vlogger van AZ, komt op vrijdagmiddag 12 oktober naar de bibliotheek. Hij geeft kinderen van tien tot en met dertien jaar tips en tricks om een succesvolle vlog te maken.
Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken, geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.bibliotheekkennemerwaard.nl/agenda of bij de klantenservice in één van de vestigingen.

Meer berichten