Alkmaar maakt zich op voor Wieler 3 daagse

  Nieuws
De tweede editie van Wieler 3 daagse Alkmaar belooft een spannende strijd te worden. (Foto: aangeleverd)
De tweede editie van Wieler 3 daagse Alkmaar belooft een spannende strijd te worden. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - De tweede editie van Wieler 3 daagse Alkmaar belooft een spannende strijd te worden. Wedstrijdleiders Danny Stam en Robert Slippens hebben een mooie mix van renners gezocht. Met het aantrekken van de Bergense Niki Terpstra hebben zij niet alleen de winnaar van de ronde van Vlaanderen maar zeker ook, samen met Pim Ligthart, een mogelijke winnaar van de tweede editie. Er zijn verschillende koppels die echter geduchte tegenstand kunnen bieden aan dit favorietenduo.


Aan de start van de Wieler 3 daagse staan veel Noordhollandse renners. Naast Yoeri Havik, winnaar van de eerste editie, die samen met Zaankanter Cees Bol zijn titel verdedigt, staat ook Dion Beukeboom, samen met de ervaren Deen Marc Hester, aan de start. Daarnaast krijgen de jonge Noordhollandse coureurs Yanne Dorenbos en Mel van der Veekens een kans om zich te bewijzen. Elite, dames, stayers en jeugd wisselen elkaar in hoog tempo af. Onder andere de puntenkoers, rijden achter de dernys, ploegenafvalling, koppeltijdrit, scratch en longest lap staan op het programma. Iedere avond wordt afgesloten met de ronkende motoren tijdens het nostalgische en enerverende stayeren.
Meer informatie
De deuren van Sportpaleis Alkmaar openen om 18.00 uur en het programma loopt door tot het einde van de avond. Ervaring van de eerste editie leert dat je je geen moment hoeft te vervelen. Kaarten zijn te koop voor € 15,00 via www.w3da.nl/tickets. Meer informatie over het programma en het rennersveld is te vinden op www.wieler3daagsealkmaar.nl.

Meer berichten