Extra algemene ledenvergadering Vrone

  Nieuws

SINT PANCRAS - De veldvoetbaltak van Sv Vrone houdt woensdag 17 oktober om 19.30 uur een extra algemene ledenvergadering in de kantine van de club. Tijdens deze ingelaste bijeenkomst kiest de club een nieuw bestuur en licht zij het vrijwilligersbeleid en de nieuwe organisatiestructuur van de club toe.
Het bestuur van de afdeling veldvoetbal bestond de afgelopen twee jaar uit drie personen, die werden ondersteund door een technische commissie. Wanneer de leden op 17 oktober instemmen met de voorgestelde benoemingen, is het bestuur van de club weer compleet. De mensen die zich kandidaat hebben gesteld, zijn: Tijs Roeland (voorzitter), Karin Oudejans (secretaris) en Jeroen van Velzen (penningmeester).

Vrijwilligersbeleid

Tijdens de laatstgehouden ‘ALV’ in juni is het nieuwe vrijwilligersbeleid goedgekeurd door de leden. Het bestuur merkt dat er onder leden en ouders van jeugdleden vragen leven over dit beleid. Daarom licht de club dit beleid op 17 oktober toe en krijgen aanwezigen de gelegenheid om vragen te stellen.

Meer berichten