Ervaar de stevigheid van FinnComfort schoenen

  Nieuws

ALKMAAR - Oosterbaan Alkmaar staat van 22 tot en met 31 oktober volledig in het teken van de comfortschoenen. De herfst- wintercollectie van het Duitse kwaliteitsmerk FinnComfort is weer nieuw binnen gekomen.
Vanaf het 40e tot 45e levensjaar neemt de spierkracht af in het lichaam, ook het laagje vet onder uw voeten neemt af. Dit laagje vet zorgt voor een natuurlijke schokdemping. Botten worden kwetsbaarder doordat het gewrichtssmeer minder wordt aangemaakt. Deze processen in het lichaam moeten we terug gaan vinden in een goede schoen.

Knobbel

Vaak wordt er artrose geconstateerd en hebben vooral veel dames te maken met die vervelende knobbel bij de grote teen, ook wel bekend als Hallux Valgus. Toch is het mogelijk om met het juiste schoeisel minder pijn te ervaren en weer langer te kunnen wandelen. Oosterbaan heeft altijd de passende oplossing.
Steunzolen aanmeten

Pijnvrij of met minder pijn wandelen kan, voor iedereen! Soms lukt het niet met alleen een goede schoen. Erg vervelend, maar bij Oosterbaan kunnen klanten ook terecht voor het laten aanmeten van individueel vervaardigde steunzolen. "Wij proberen altijd samen met u en onze specialisten op zoek te gaan naar een passende oplossing."
Durea schoenen

Bij Oosterbaan verkopen ze nu ook Durea schoenen. "Met dit kwaliteitsmerk hopen we nog meer mensen te kunnen helpen aan een goede schoen in combinatie met de service en het advies dat u van ons gewend bent. Durea heeft net als FinnComfort uitneembare voetbedden, zo kunt u altijd uw eigen zool in de schoen kwijt."
Neem voor meer informatie contact op via 072 511 44 65 of kijk op www.oosterbaanalkmaar.nl.

Meer berichten