Win VIP-kaarten voor 'Nacht van het Levenslied'

  Nieuws
Gerard Joling is een van de sterren van 'De Nacht van het Levenslied'. (archieffoto)
Gerard Joling is een van de sterren van 'De Nacht van het Levenslied'. (archieffoto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - NL Events organiseert zaterdag 3 november een gloednieuw Nederlandstalig evenement: 'De Nacht van het Levenslied'. De eerste editie van het evenement wordt gehouden op de evenementenlocatie Palm Beach & Events op het Strand van Luna in Heerhugowaard. De kaarten gaan hard, maar voor wie er graag bij wil zijn heeft NL Events een mooie winactie bedacht waarmee vier VIP-kaarten te verdienen zijn.
Tijdens 'De Nacht van het Levenslied' brengen vele grote (nationale en regionale) artiesten hun Nederlandstalige muziek ten gehore. Voor het evenement zijn reeds Gerard Joling, Roy Donders, Mart Hoogkramer, Wesly Bronkhorst en Yves Berendse gestrikt. Maar ook artiesten als Stef Horn, Joost de Vries en Bryan Stricker zijn deze avond aanwezig. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera's in Nederland, via www.livenlevents.nl of de Facebook-pagina 'De Nacht van het Levenslied'. Er zijn verschillende kaarten beschikbaar. De VROEGE VOGEL- en EXTRA VROEGE VOGEL-kaarten zijn al uitverkocht maar er zijn nog wel reguliere kaarten en VIP-kaarten beschikbaar. Maar ook deze gaan hard, dus wacht niet te lang.

Doe mee en win!

NL Events heeft een spectaculaire winactie bedacht. Maak een selfie met de poster of advertentie van Nacht van het Levenslied, plaats deze op Facebook en tag organisator NL Events. Dan maak je kans op vier VIP-kaarten voor dit fantastische evenement in Palm Beach & Events aan het Strand van Luna. Houders van VIP-kaarten hebben een eigen VIP-ingang, gratis eigen garderobe en toiletten, gedurende de hele avond luxe koude en warme hapjes en de mogelijkheid van een zitplaats tijdens het evenement. VIP's hebben tevens een eigen hostess en wie wil kan gebruikmaken van de bottleservice. Meedoen loont dus zeker de moeite! De actie loopt tot 28 oktober.
De Nacht van het Levenslied wordt georganiseerd door NL Events in samenwerking met Rodi Media, Radio NL & Palm Beach & Events. Kijk ook eens op www.livenlevents.nl.

Meer berichten