'Het moet gewoon lukken, punt!' - Esther Wokke toch in race 'Leraar van het jaar'

  Nieuws
Begin juli werd de Alkmaarse Esther Wokke nog verrast met taart omdat ze een van de veertig genomineerde leraren was voor de verkiezing 'Leraar van het jaar 2018'. (Foto: aangeleverd)
Begin juli werd de Alkmaarse Esther Wokke nog verrast met taart omdat ze een van de veertig genomineerde leraren was voor de verkiezing 'Leraar van het jaar 2018'. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Tot groot genoegen van Esther Wokke komt er toch nog een verkiezing 'Leraar van het jaar'. De Alkmaarse werd begin juli verrast met taart omdat ze een van de veertig genomineerde leraren was voor de verkiezing 'Leraar van het jaar 2018'. Tegelijk met de taart kwam ook het nieuws dat de verkiezing niet werd voorgezet. De Onderwijscoöperatie - die de verkiezing organiseerde - zou per 1 januari 2019 opgeheven worden. Esther - docent speciaal onderwijs op Alkmaarse school de Spinaker - kreeg het goede nieuws vorige week te horen


"Ik werd gebeld door onze directeur dat de verkiezing toch doorgaat en of ik daar nog aan mee wilde werken? Ik zei: wat denk je zelf? Natuurlijk doe ik mee! Voor 1 december moet ik mijn diploma's cv en een motivatiefilmpje insturen. Daarin zal ik duidelijk maken hoe ik tegen het onderwijs aankijk en waarom ik graag 'Leraar van het jaar' word. Ik ben gespecialiseerd in omgangskunde en laat graag zien wat ik doe. Ik hoor 20 december of ik bij de laatste drie zit en 26 januari wordt bekend wie de leraar van het het jaar is. Ik hoop dat ik dat ben. Het moet gewoon lukken, punt!"

Meer berichten