Fittesten voor 55-plussers

  Nieuws
Blijf fit en vitaal, ook op latere leeftijd. (Foto: aangeleverd)
Blijf fit en vitaal, ook op latere leeftijd. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Alkmaarders van 55 jaar en ouder kunnen zich nog opgeven voor de fittesten die Sport Vitaal, onderdeel van Alkmaar Sport, zaterdag 10 en dinsdag 13 november organiseert in Daalmeer en Oudorp.
Iedereen die eraan denkt weer te gaan sporten, maar eerst wil weten hoe het met de eigen fitheid gesteld is of nog op zoek is naar een passend sportaanbod kan zich voor de fittest aanmelden. Onder meer lenigheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en suiker en cholesterol worden onder de loep genomen. De eigen bijdrage voor deelname bedraagt € 5,- per persoon. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan via www.alkmaarsport.nl/fittest.

Fittesten

De fittesten duren ongeveer een uur en worden afgenomen in gymzaal Pater Schiphorststraat 1 in Daalmeer (zaterdag 10 november van 09.00 tot 12.00 uur) en in wijkcentrum De Oever in Oudorp (dinsdag 13 november van 18.30 tot 21.30 uur). Online inschrijven in gekozen tijdblokken kan via www.alkmaarsport.nl/fittest, de eigen bijdrage bedraagt € 5,- per persoon. Geen test doen, maar wél lekker in beweging zijn? In de derde week van november starten de proeflessen voor diverse actieve sport- en spellessen. Aanmelden kan via www.alkmaarsport.nl/proefles.
Meer weten? Sport Vitaal is te bereiken via sportvitaal@alkmaarsport.nl of 072-5489297 (maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 12.00 uur).

Meer berichten