Try-out oudejaarsconference Mo Hersi in De Brouwerij

  Nieuws
Mo Hersi brengt een oudejaarsconference met een heel persoonlijke insteek. (Foto: aangeleverd)
Mo Hersi brengt een oudejaarsconference met een heel persoonlijke insteek. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Cabaretier Mo Hersi komt vrijdag 16 november naar Alkmaar voor een try-out van zijn oudejaars-conference 'EGO' in De Brouwerij (locatie: Koekenbier). De Afrikaanse Almeerder verbindt theaterbezoekers op komische en inspirerende wijze met zijn wereld. Een wereld die anders is dan andere. Op hetzelfde podium in De Brouwerij staan op die avond de Whiskeymo’s en Jesje De Schepper. Deze derde Salonavond van dit seizoen begint om 20.30 uur.
Onder regie van Patrick Kamoen brengen de Whiskeymo’s een iets verkorte versie van hun voorstelling 'Het hangt in de lucht'. Op theatrale wijze zingen Anneke Frantsen, Conny Bakker, Dirk van der Meij (gitaar) en Gert-Jan Maas (contrabas) swingklassiekers uit de jaren veertig en vijftig. Klassiekers als 'In The Mood' en 'Hello Dolly' komen in de vertalingen van Frantsen opeens anders bij het publiek binnen. De voorstelling vertelt een muzikaal verhaal over de liefde. Na een korte pauze staat Jesje De Schepper op het podium. Zij treedt al ruim tien jaar op met haar eigen Nederlandstalige muziek. Haar album 'Boek', dat dertien van haar beste liedjes bundelt, komt binnenkort uit. Tijdens haar optreden brengt ze haar liedjes in hun meest pure vorm: solo met piano en gitaar.

Te groot ego

Comedian Mo Hersi brengt met de try-out van zijn oudejaarsconference 'EGO' een mooie combinatie van cabaret, gesproken woorden en muziek. Hij hoopt met zijn optreden in Alkmaar zijn voorstelling aan te kunnen scherpen. Maar misschien is dat ook helemaal niet nodig, want Mo is een geboren komediespeler die het publiek gemakkelijk meeneemt in zijn verhalen, belevenissen en humor. Net als elke traditionele oudejaarsconference komen gebeurtenissen van het afgelopen jaar aan bod. "Wat ik anders doe, is mijn verhaal vertellen vanuit mijzelf: een Afrikaanse Almeerder met een veel te groot ego." Eind december gaat 'EGO' in Almere in première. Daarna gaat Mo door Nederland toeren met zijn voorstelling. De Brouwerij heeft dus de primeur.
Kaarten zijn te koop aan de kassa, vanaf 19.30 uur voor € 7,50. Meer weten? Kijk op www.facebook.com/debrouwerijalkmaar.

Meer berichten