Week van Mediawijsheid in bieb

  Nieuws

ALKMAAR - Tijdens de Week van de Mediawijsheid van 16 tot en met 23 november worden er in de vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard veel activiteiten georganiseerd. Deelnemers kunnen leren vloggen met Timo Verbruggen, vliegen met een mini-drone of meehelpen een oplossing te bedenken voor plasticsoep. Bij de CoderDojo junior kun je spelenderwijs leren programmeren.
De vlogger van AZ Timo geeft zaterdag 17 november om 14.00 uur een workshop vloggen in de bieb in Alkmaar Centrum. Deelnemers gaan vooral zelf aan de slag. Voor iPads wordt gezorgd, maar eigen telefoon of tablet meenemen mag. De toegang is gratis maar vooraf aanmelden is gewenst.


Mini-drone

Kinderen van twaalf tot en met veertien jaar kunnen in de bibliotheek in Alkmaar Centrum en in Heerhugowaard een mini-drone uitproberen. Bestuur je mini-drone, maak een korte rondvlucht en ga op zoek naar je favoriete boek in de bibliotheek. De toegang is gratis maar vooraf aanmelden is gewenst. Viegen met de mini-drone kan op zondag 18 november in de bibliotheek in Alkmaar Centrum en op woensdag 21 november in Heerhugowaard. Aanvangstijd is 13.00 uur.
Kijk voor het volledige programma op www.bibliotheekkennemerwaard.nl.

Meer berichten