Alles voor een heerlijk leven in De Rekere

  Nieuws
De welzijnsbeurs Gezond en Mooi vindt zaterdag 17 november voor de tweede maal plaats in wijkcentrum De Rekere. (Foto: aangeleverd)
De welzijnsbeurs Gezond en Mooi vindt zaterdag 17 november voor de tweede maal plaats in wijkcentrum De Rekere. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - De welzijnsbeurs Gezond en Mooi vindt zaterdag 17 november voor de tweede maal plaats in wijkcentrum De Rekere aan de Drechterwaard 16 in Alkmaar. Bezoekers zijn die dag van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom, de toegang is gratis.

Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit najaar weer een aansprekende welzijnsbeurs gehouden in wijkcentrum De Rekere. Er zijn ongeveer veertig standhouders met artikelen, activiteiten en diensten die allemaal gebaseerd zijn op gezondheid en welzijn. Ook worden er workshops en lezingen gehouden.

Heerlijk leven

De bijeenkomst richt zich iedereen, ongeacht leeftijd, die in de breedste zin van het woord gezond en mooi wil zijn, dat wil worden of blijven. Ook is de beurs interessant voor bezoekers die eens willen ervaren welk aanbod er is voor een heerlijk leven. Er worden die middag namelijk veel leuke producten en diensten aangeboden en er zijn over uiteenlopende onderwerpen boeken te koop. Ook vind je er unieke schortjes, (h)eerlijke producten om te eten en te drinken en verschillende sieraden. Tevens kun je er je haar en nagels laten verzorgen.
Workshops en lezingen

Tijdens de beurs worden verschillende workshops gegeven, waaronder dotpainting, Mandela tekenen en schilderen met bijenwas. Er zijn lezingen over het tekort aan vitamine B12, familieopstellingen, gezonde voeding, mindfullness, natuurgeneeskunde, coaching met paarden, voetreflex en anti-stress. Ook zijn er readings en zijn er een energetische coach, een mediator, een ont-rommelcoach en een soul connector. De meer reguliere zorg wordt vertegenwoordigd door een fysiotherapeut, een apotheek en een deskundige op het gebied van rouwverwerking.
De Rekere bevindt zich aan de Drechterwaard 16 te Alkmaar. Buslijn 2 (halte Rekerdijk) stopt er voor de deur, er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. Wat de organisatie betreft, graag tot zaterdag 17 november van 12.-00 – 17.00 uur in De Rekere.

Meer berichten