Eerste paal De Coraal

  Nieuws
Met het slaan van de eerste paal is het startsein gegeven voor de bouw van De Coraal in het stadshart van Heerhugowaard. (Foto: aangeleverd)
Met het slaan van de eerste paal is het startsein gegeven voor de bouw van De Coraal in het stadshart van Heerhugowaard. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Met het slaan van de eerste paal is het startsein gegeven voor de bouw van De Coraal in het stadshart van Heerhugowaard. Zo startte het project van De Nijs Projectontwikkeling maandag 5 november. Hiermee is de start van dit luxe appartementengebouw op deze unieke locatie in Heerhugowaard een feit! Naar verwachting ontvangen de eerste bewoners in het eerste kwartaal van 2020 de sleutel.
Het plan De Coraal bestaat uit totaal 80 appartementen. Hiervan zijn er 56 verkocht aan een belegger, deze appartementen zullen als huurappartementen in de vrije sector voor met name starters en senioren op de markt gezet worden. De 24 luxe koopappartementen zijn inmiddels voor ruim 70% verkocht. Er zijn nog enkele appartementen in verschillende afmetingen en met diverse afwerkniveaus beschikbaar.

Zonnepanelen

Het appartementencomplex is naar een ontwerp van Mateo Arquitectura uit Barcelona en betreft een strak vormgegeven gebouw met een duurzaam karakter. De Coraal wordt opgeleverd zonder gas, alle woningen worden aangesloten op het meest duurzame warmtenet van Nederland. Er komen zonnepanelen op het dak en de carports op het middenterrein krijgen een ‘groen dak’. Het project ligt op een prachtige locatie in het hart van Heerhugowaard. In de directe omgeving zijn niet alleen winkels en uitgebreide (zorg)voorzieningen te vinden, ook het NS station ligt op loopafstand.
De realisatie van De Coraal is de eerste is een serie van drie ontwikkelingen van De Nijs in het stadshart van Heerhugowaard.

Meer berichten