Cruyff Court Daalmeer heropend

  Nieuws
Cruyff Court Daalmeer is woensdag heropend. (Foto: aangeleverd)
Cruyff Court Daalmeer is woensdag heropend. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - ZA/Bluedesk en Zandloper groep 8 hebben woensdag 8 november de Alkmaarse finale van het Cruyff Court 6 vs. 6 Toernooi gewonnen. De finale vormde tevens de heropening van het Cruyff Court Daalmeer.
In totaal vier jongensteams en drie meidenteams streden fanatiek en zeer sportief voor de felbegeerde titel 'Kampioen van Alkmaar'. Deze teams waren afgelopen weken tijdens de voorrondes poule winnaars of fair-play winnaars en namen het nu tegen elkaar op. Het team van ZA/ Bluedesk was de onbetwiste kampioen bij de jongens door al zijn wedstrijden te winnen. Bij de meiden was het Zandloper groep 8 die de titel wisten te bemachtigen. Beide teams hebben zich hiermee geplaatst voor de regiofinale die in het voorjaar in Noord-Holland plaatsvindt. Daarnaast ging de respect-award naar Zandloper groep 7 en groep 8.
Tijdens deze feestelijke middag vonden er diverse side-events plaats waar veel publiek op af kwam. Herry en Berry, de mascottes van AZ waren aanwezig, er konden AZ tattoos worden geplakt en het ‘Kraak de Kluis’ prijzenspel werd gespeeld. Daarnaast konden fans op de foto met voetballer Ricardo van Rhijn, die aanwezig was namens Ricardo van Rhijn Foundation. Ook stond er een Alkmaar Sport pannakooi op het terrein waarin de jeugd zijn of haar talent kon laten zien en Resto van Harte deelde gratis soep uit.

Meer berichten