Succesvol jubileumfeest Radio Bakker Alkmaar

  Nieuws
Familie Knoop had het hoogste bod op de gesigneerde voetbal en t-shirt van AZ. (Foto: aangeleverd)
Familie Knoop had het hoogste bod op de gesigneerde voetbal en t-shirt van AZ. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Na dagen van voorbereidingen en een uitgebreide reclamecampagne hield Radio Bakker Alkmaar zondag 7 oktober zijn jubileumfeest. Twee dagen lang was het groot feest in het Afas AZ stadion. Er waren zo'n 1.700 bezoekers die allemaal erg enthousiast reageerden op de uitgebreide presentatie van de nieuwste producten en technieken.
Tijdens deze twee dagen was er de mogelijkheid te bieden op diverse apparaten waarvan het bedrag naar diverse goede doelen ging, zoals Spieren voor Spieren, het Praethuys en de Hospice in Alkmaar. De AEG wasmachine ging naar familie Erkamp, familie Knoop had het hoogste bod op de gesigneerde voetbal en bijbehorend t-shirt van AZ en de Amerikaanse designkoelkast van Hisense ging naar familie Oudeman. Dankzij hun bijdrage is er een groot bedrag gedoneerd aan Spieren voor Spieren, het Praethuys en de Hospice in Alkmaar.
Radio Bakker Alkmaar wil AZ, alle medewerkers en alle bezoekers enorm bedanken. "Dankzij jullie inzet en bezoek is het een ongelofelijk succes geworden. We zijn heel dankbaar voor alle bloemen, cadeaus, attenties en leuke reacties die we hebben gekregen voor, tijdens en na ons jubileum. Tijdens Black Friday en alle nog komende koopzondagen, bent u van harte welkom bij Radio Bakker aan het Scharlo, om te profiteren van spectaculaire aanbiedingen."

Meer berichten