Lichtjesavond Alkmaar doneert tuinkas aan Het Rekerhuis

  Nieuws
 Lichtjesavond Alkmaar doneert tuinkas aan het Rekerhuis. (Foto: Ton Mosheuvel).
Lichtjesavond Alkmaar doneert tuinkas aan het Rekerhuis. (Foto: Ton Mosheuvel). (rodi.nl)

ALKMAAR - Met de opbrengsten van Lichtjesavond Alkmaar 2018 is een professionele kas gerealiseerd in de tuin van het Rekerhuis. De bewoners van het huis en de begeleiders en vrijwilligers, kunnen hierdoor de dagbesteding op eigen locatie verder gaan uitbreiden. Groenten, zoals tomaten, komkommers en paprika, kunnen nu ook in de wintertijd worden verbouwd.


Doordat de kas, die is geplaatst, extra breed is kan er met meerdere bewoners tegelijk gewerkt worden. "Een prachtige aanwinst waarmee we de dagbesteding nog volwaardiger kunnen maken!" aldus Sharon Aardema, coördinator van het huis.

Het Rekerhuis Huis


Dit jaar was Stichting Het Rekerhuis het goede doel van Lichtjesavond Alkmaar. Een uniek en kleinschalig woon-zorgproject in Alkmaar voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking. De prachtige locatie biedt een hechte groep bewoners een warm thuis en een mooie dagbestedingsruimte.Het Rekerhuis wordt met professionals en begeleiders gerund waarbij ‘Onbeperkt denken in mogelijkheden’ het motto is! Voor meer informatie, kijk ook eens op www.hetrekerhuis.nl

Lionsclub Alkmaar


Lionsclub Alkmaar organiseerde op 1 september 2018 voor de vijfde keer de betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Alkmaar. Een fantastisch jaarlijks terugkerend evenement waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. De Lionsclub Alkmaar heeft als doel de maatschappij te dienen, internationaal maar ook in de regio. Vanuit deze gedachte is er een goed doel gekoppeld aan de Lichtjesavond Alkmaar.

Meer berichten