Oudorperzand nieuwe naam woonzorglocatie MagentaZorg

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OUDORP - De nieuwe woonzorglocatie van Magentazorg heeft de naam 'Oudorperzand' gekregen. Deze naam verwijst naar de plek waar het is gebouwd: op een oude zandduin. Het is door de eeuwen heen één van de weinige plekken die altijd droog heeft gestaan.
Oudorperzand heeft 48 zelfstandige appartementen verdeeld over twee woonlagen. Het is geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Oudorperzand onderscheidt zich doordat het wonen een voortzetting is van het leven zoals de mensen dat gewend waren. Ze wonen zelfstandig in een veilige en comfortabele omgeving, met zorg en dienstverlening binnen handbereik voor wanneer dat nodig is.
De eigentijdse appartementen hebben een woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer en badkamer. Alle benedenwoningen hebben een eigen plek buiten en voor de bovenwoningen komt een groot gezamenlijk terras. De nieuwbouw biedt verschillende ontmoetingsplekken, zodat het ook fijn vertoeven is buiten het appartement. Naar verwachting wordt het gebouw in het voorjaar officieel geopend.
Kijk voor meer informatie op www.magentazorg.nl.

Meer berichten