Muziek in De Groene Zwaan

  Nieuws

DE RIJP - Tijdens het Midwinterfeest, zaterdag 15 en zondag 16 december, is De Groene Zwaan gewoon geopend. De restauratie is bijna voltooid. Een perfecte gelegenheid dus om te kijken hoe mooi het geworden is. Bovendien bruist het er van de activiteiten.
Zaterdag 15 december is De Groene Zwaan vanaf 10.00 uur geopend. Vanaf 12.00 uur treedt troubadour Peer van de Burgh op. Met zijn trekzak speelt en zingt hij Engels-, Frans- en Nederlandstalige liedjes om te luisteren en mee te zingen. Vanaf 17.00 uur is er een stamppottenbuffet, een lekkere winterhap voor een betaalbare prijs. Om 20.00 uur treedt Renate Houtman op met haar partner, gitarist Paul Lenders, gevolgd door de band L.O.S, die lekkere blues speelt. Zondag 16 december gaan de deuren opnieuw open om 10.00 uur. Vanaf 12.00 uur speelt Peer weer, afgewisseld met een toneelvoorstelling van jeugdtheatergroep Zwart Gat van Artiance uit Alkmaar.
Beide dagen zijn er huisgemaakte glühwein, huisgemaakte erwtensoep, chocomel en hamburgers verkrijgbaar. Ook aan de vegetariërs wordt gedacht.

Meer berichten