Droom Malinche Janssen werd werkelijkheid - Avonturier deelt kennis en liefde voor gezond eten

  Nieuws
<p>Droom Malinche Janssen werd werkelijkheid<br /><span class="chapeau">Avonturier deelt kennis en liefde voor gezond eten</span></p>
<p>Droom Malinche Janssen werd werkelijkheid<br /><span class="chapeau">Avonturier deelt kennis en liefde voor gezond eten</span></p> (rodi.nl)

OUDKARSPEL – Malinche Janssen, Hollistic Health coach, Kitchen Creator, avonturier, getrouwd en moeder van drie opgroeiende jongens, wil dolgraag haar liefde voor lekker en gezond eten delen met andere mensen. Voeding is de basis, voeding in de breedste zin van het woord. "Het is niet moeilijk of ingewikkeld als je weet wat je kunt doen en hoe je dit toepast in jouw leven."


Malinche werd geboren in Mexico, heeft een Nederlandse vader en een Frans-Russische moeder. Met haar ouders, twee broers en zus kwam ze op haar vijfde naar Nederland waar ze een niet doorsnee gezin vormden in het West-Friese dorpje Hem. Haar moeder wist niets van de Nederlandse keuken en is een fantastische kok. De eettafel was en is het sociale centrum van het huis waarbij iedereen altijd van harte welkom is. Eten is de verbindende factor die iedereen samenbrengt: vrienden en familie.

Backpacken


Na een afgeronde studie Textiel Management in Doorn, waar Malinche op kamers woonde, ging zij samen met haar man (toen vriendje) een jaar backpacken in Australie. "Ik leerde hem kennen op Ameland. We hadden al een jaar of vijf verkering en gingen samen het avontuur aan. Ik werd direct verliefd op Australië. De laid back lifestyle en het avontuur om nieuwe dingen te ontdekken. Malinche droomde ervan om hier ooit te wonen. Met het plukken van fruit verdienden ze genoeg om zichzelf en hun reis te financieren."

Burn-out


Na het avontuur in Australië zocht Malinche de perfecte baan, kreeg drie kinderen, kochten ze hun eerste huis en verbouwden deze compleet. "Maar ik was niet gelukkig. Dat had niets te maken met mijn man en gezin, maar met mezelf. Ik was moe, hormonaal volledig uit balans en ik vond niks meer leuk. Ik ging dus van huisje-boompje-beestje naar een burn-out. Dit was een keerpunt voor mij. Ik moest het anders doen, maar hoe? Mijn zoektocht naar mezelf en een betere gezondheid begonnen in deze moeilijke periode."

Droom


Op haar dieptepunt werd de droom van Malinche werkelijkheid. "We gingen met het hele gezin een leven opbouwen in Australië. In dat jaar leerde ik wat werkelijke rust met mijn lichaam en geest deden. Ik deed mijn eerste detoxkuur en leerde beginselen van wat mijn lichaam nodig had om lekker in mijn vel te zitten. Na anderhalf jaar keerden we weer terug naar Nederland, omdat het opzetten van een eigen vestiging in de olie- en gasindustrie niet voldoende van de grond kwam. Terug in Nederland ging ze op zoek naar de verklaring waarom ze in Australië zo gelukkig was. "Ik kwam erachter wat de invloeden van hormonen zijn op je gezondheid en dat balans houden in onze Westerse samenleving een grote uitdaging is. De stress om elke dag weer alle ballen in de lucht proberen te houden om haar gezin met werk te combineren, snel koken met pakjes en zakjes met teveel suikers en te weinig voedingsstoffen en te weinig tijd nemen om te ontspannen en te bewegen."

Het roer om


Na het omgooien van haar levensstijl met behulp van de juiste voeding bleek het ontgiften met behulp van een sapkuur de stap naar een gezondere levensstijl. De darmen als basis van je gezondheid (lichamelijk en emotioneel).Tegenwoordig begeleidt Malinche mensen van waar ze zijn naar waar ze willen zijn in hun gezondheid op basis van de feedback die ze haar geven over wat goed voor hen voelt met betrekking tot eten en andere gezondere veranderingen. Dit doet ze door haar kennis over voeding, invloed van hormonen, de darmen (detox begeleiding) en natuurlijke ondersteuning te delen. Meer weten over wat Malinche voor jouw gezondheid zou kunnen betekenen, kijk dan op www.noworriesfood.nl of stuur haar een mail: malinchejanssen@gmail.com. Via de site kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor de gratis workshop etherische oliën die ze elke maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur geeft.

Meer berichten