Nieuwjaarsconcert Harmonie Caeciliamet Jeugd Theater Heiloo

Nieuws
Heilooër Harmonie Caecilia geeft 12 januari een nieuwjaarsconcert in de Cultuurkoepel. (Foto: Aart Swolfs).
Heilooër Harmonie Caecilia geeft 12 januari een nieuwjaarsconcert in de Cultuurkoepel. (Foto: Aart Swolfs). rodi.nl

HEILOO - Op zaterdagavond 12 januari geeft de Heilooër Harmonie Caecilia haar traditionele Nieuwjaarsconcert in de Cultuurkoepel. In samenwerking met Stichting Jeugd Theater Heiloo.
Harmonie en Jeugdtheater voeren samen een aantal nummers op uit de musical “Het Griezel Hotel”. Het Jeugdtheater brengt hieruit ook zelfstandig enkele zang- en dansnummers. Een voorproefje dus van de complete musicaluitvoering in februari. Daarnaast verkent Caecilia verder de wereld van de fantasie met sfeervolle muziek van onder meer Grieg (Peer Gynt) en Kurt Weill. Ook kunt u luisteren naar het aanstekelijke Gulliver’s Travels, een muzikaal reisverslag langs dwergen, reuzen en wonderlijke paarden. Dit alles onder leiding van dirigent Zoran Rosendahl.
Aanvang zaterdag 12 januari om 20.15 uur. Locatie: Cultuurkoepel, Kennemerstraatweg 464 te Heiloo. Toegangsprijs € 12,50, donateurs € 7,50, kinderen tot 12 jaar € 2,50 Voorverkoop van kaarten bij Primera in ’t Hoekstuk en VVV Heiloo aan de Olvendijk 2. Reserveren van kaarten via www.cultuurkoepelheiloo.nl en kaartverkoop@caecilia-heiloo.nl.