Fietsliefhebbers genieten van Fietsvierdaagse Alkmaar

  Nieuws

ALKMAAR - Ruim 1000 fietsliefhebbers hebben tijdens Fietsvierdaagse Alkmaar genoten van de natuur en de bezienswaardigheden rondom Alkmaar. Vier dagen lang vertrokken de deelnemers vanaf de IJsbaan in Sportcomplex De Meent voor afwisselende routes over 30, 50 en 70 kilometer. Zaterdag 8 juli werden deelnemers feestelijk onthaald op het Waagplein in Alkmaar.


Op de finaledag ging de route door de nieuwe dorpen die de gemeente Alkmaar rijker is geworden. Graft, de Schermer en De Rijp werden met een bezoek vereerd. De deelnemers waren heel enthousiast over deze nieuwe dorpen en genoten van de route. De zon heeft ook tijdens deze finaledag goed geschenen en dat maakte de Fietsvierdaagse Alkmaar nog mooier.
Het officiële goede doel van de Fiets4Daagse Alkmaar is het Reumafonds. Bij inschrijving konden de deelnemers een vrijwillige bijdrage voor dit goede doel doen. In totaal is er bijna € 1.000 euro opgehaald. Kijk voor foto’s en andere verslagen op de Facebookpagina ‘Fiets4Daagse Alkmaar’ en www.fiets4daagsealkmaar.nl

Meer berichten