Win gratis kaarten Wieler 3 daagse Alkmaar - Doe mee! Mail naar redactie.aoz@rodi.nl of app 06-83090242<

  Nieuws

ALKMAAR - Voor het eerst in de historie van Sportpaleis Alkmaar zal het wielerstadion worden gevuld met topsport en entertainment tijdens de Wieler 3 daagse Alkmaar, komende 28, 29 en 30 september 2017. Nostalgie en innovatie zijn de speerpunten, waarmee Alkmaar Sport de 250 meterbaan presenteert.
Denderende stayer-motoren die de motorgalmen laten weerklinken in het Sportpaleis, bloedfanatieke toprenners van wereldklasse aan de start, maar ook nieuwelingen die in een zinderende wedstrijd tot het uiterste gaan om hun krachten te meten. Ambassadeurs als Laurens ten Dam, Steven Rooks en Kim van Dijk dragen de Wieler 3 daagse Alkmaar een warm hart toe. Tot de deelnemers behoren onder andere gouden medaille winnares Elis Ligtlee, voormalig BMX-ster. Maar liefst zeven nationaliteiten rijden er in het profpeloton. Zij zullen alles geven om de nationale toppers Yoeri Havik en Wim Stroetinga, winnaars van de Zesdaagse in Berlijn, van het podium te houden. Ook Leif Lampater en Christian Grasmann (winnaar Zesdaagse Rotterdam 2017) zullen gaan strijden om de hoofdprijs. Voor het stayeren, het wielrennen achter de grote motoren, staat er tevens een topveld aan de start. Maar liefst het gehele podium van de afgelopen NK Stayeren, aangevuld met voormalig Europees Kampioen Guiseppe Atzeni (Sui), Nico Hesslich (Ger) en Antoine Gaudilat (FR), staat aan de start. Bij de dames is er eveneens een sterk bezet veld met onder andere Kirsten Wild, Nina Kessler en een juniorenequipe uit Groot Brittannië.

Doe mee en win


Lezers van deze krant kunnen per persoon twee kaarten winnen door de volgende vraag goed te beantwoorden: Op welke plaats eindigde Laurens ten Dam in de afgelopen Tour de France? Mail het antwoord naar redactie.aoz@rodi.nl of WhatsApp naar 06-83090242. Winnaars krijgen uiterlijk woensdag 20 september bericht. Degenen die die dag nog niets hebben vernomen, behoren niet tot de winnaars. Bestel dan online tickets via
www.ticketmaster.nl

Meer berichten