Popronde Alkmaar biedt opkomend talent etalage - Binnenstad vormt vrijdag 10 november festivalterrein
  Nieuws

ALKMAAR - De programmering van Popronde Alkmaar, dat vrijdag 10 november plaats vind, is rond. De Popronde in de kaasstad maakt onderdeel uit van het grootste rondreizende festival van Nederland dat dit jaar 41 steden aandoet. Onder andere Okke Punt, Peer en EUT zijn op verschillende locaties live te bewonderen in de binnenstad van Alkmaar.


De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Nog tot en met zaterdag 25 november reizen 141 geselecteerden Popronde acts langs 41 steden door het land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers vormen de basis van de Popronde; het evenement is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk. Vanaf dit jaar is de organisatie overgenomen door Robin Aret en Claudia van Bakkum.

Vertrouwen


"We hebben dit jaar met veel enthousiasme de organisatie van Popronde Alkmaar mogen oppakken. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van alle locaties die dit jaar meedoen en kijken uit naar een goede opkomst. We gaan voor een mooie twaalfde editie!", geven Robin en Claudia in koor aan.

Etalage


Vrijdag 10 november presenteren zich maar liefst 31 acts bij zestien deelnemende locaties tijdens Popronde Alkmaar, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat en Chef’Special. De locaties vormen een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast café’s en het poppodium fungeren ook lunchrooms, hostels, winkels en andere bijzondere plekken als podia zoals atelier/kantoor Karavaan die dit jaar voor het eerst zal meedoen.
Het gehele programmering van Popronde Alkmaar is te vinden op www.popronde.nl/steden/alkmaar. Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2017 en het programma van alle steden op www.popronde.nl

Meer berichten